För företag

Har ditt företag behov av snabb uppkoppling till Internet, eller är du fastighetsägare och vill kunna erbjuda dina hyresgäster möjlighet till framtidens bredbandsteknik är en fiberanslutning till ÖSAB:s nät ett självklart val.

ÖSAB erbjuder företag anslutning till fibernätet och svartfiberförbindelser mellan punkter i ÖSAB:s nät och i samarbete med andra nätägare till företag och operatörer. Vårt nät har även avlämningspunkter mot Stokabs och Skanovas svartfibernät.

Är du företag/operatör och vill ansluta din fastighet? För anslutning till fibernätet eller för att hyra svartfiberförbindelser av ÖSAB, kontakta Thomas Bååthe (thomas.baathe@armadafast.se) på 073-987 39 70 .


Relaterade frågor

Vilka anledningar finns det för mig att skaffa fiber?

Fibernätverket är en del av  den moderna infrastrukturen. Att ha en stabil anslutning för data blir mer och mer jämförbart med att ha el och vatten i sin bostad. Fiber är den teknik som är snabbast, har minst störningar och har mest kapacitet för att hantera kommande tekniska framsteg. Detta märks även vid bostadsförsäljningar då alltfler efterfrågar och till och med väljer bostad utifrån möjlighet till fiberanslutning.