Kontakt/Support

Felanmälan

Har du problem med din tjänst ska du alltid vända dig till leverantören av tjänsten. Visar det sig att orsaken till problemen beror på fiberförbindelsen är det leverantören som anmäler detta till ÖSAB för åtgärd. Tänk på att de flesta leverantörer har driftinformation på sina respektive sidor som många gånger innehåller upplysningar om pågående störningar. Är din anslutning fortfarande under installation och du har frågor om status kring den, kontakta Österåkers Stadsnät på 08-5500 4850.

Nedan ser du kontaktvägar till några av de leverantörer som finns etablerade i stadsnätet.

IP Österåker logotyp

IP Österåker levererar Internet. Du når IP Österåker på 08-1244 6480 eller info@ip-osteraker.se.

Bild IP Only

Är du privat- eller småföretagskund i något av IP-Onlys öppna regionala nät och behöver support? Om du redan har fiber från oss och har frågor gällande tjänster eller driftstörningar, vänd dig i första hand till din tjänsteleverantör. För frågor om fiberanslutning kan du besöka vårt kundforum där du hittar svar på de vanligaste frågorna.

Du är även välkommen att mejla oss på kundservice@ip-only.se eller ringa oss på 0200 – 43 00 00. Vi besvarar frågor via telefon 09-12 och 13-16 helgfria vardagar.

En bild med tre logotyper från Svensk Infrastruktur, Qmarket och Zitius

Är du ansluten till Svensk Infrastruktur / Zitius / Qmarkets nät felanmäler du till leverantören av tjänsten.

Canal Digital logotyp

Har du TV från Canal Digital ringer du 0770‑11 55 11

Bild AT logotyp

Har du TV från Bild AT ringer du 021‑440 38 33

Winther Wireless Logotyp

Winther Bredband levererar Internet. Du når dem på 08-5511 87 87 eller via mail bredband@wintherwireless.se

Är du företag eller operatör och hyr svartfiberförbindelse kontaktar du ÖSAB via de kontaktväger du erhållit vid avtalstecknande. Du kan även maila felanmälan via Felanmälan

Gäller det akuta fel eller skador på ÖSAB:s kablar eller kopplingsskåp ber vi dig kontakta vårt journummer 08‑540 819 97. Observera att detta nummer _endast_ gäller vid akuta fel/skador på kablar. Fungerar inte din tjänst ska du vända dig till din leverantör.

Kontakt

Är du företag/operatör och vill ansluta din fastighet? För anslutning till fibernätet eller för att hyra svartfiberförbindelser av ÖSAB, kontakta Thomas Molin (thomas@osterakersstadsnat.se) på 070‑601 13 53.

Har du frågor om pågående installation från ÖSAB eller säljrelaterade frågor? Kontakta Roland Höglund (roland@osterakersstadsnat.se) på 08-5500 4850.

Har du frågor kring din faktura från ÖSAB? Armada Fastighets AB hanterar ekonomi och administration åt ÖSAB, ring Armada på telefon 08‑540 808 00 eller maila ekonomi@osterakersstadsnat.se.

Österåkers Stadsnät AB personuppgiftspolicy finner du här

Övrigt

För utsättning av kablar finns vi med på Ledningskollen och hänvisar frågor kring utsättning dit.

ÖSAB anlitar företaget Highscore Entreprenad för både installation och service. Du kan därmed bli kontaktad av dem i samband med installation/felanmälan. HighScore Entreprenad anlitar för vissa uppdrag Mostcom som underleverantör. Tunaborgen arbetar också för ÖSAB:s räkning med projektledning.

Är du privatkund med en fiberanslutning som du vill beställa tjänster till? Vänligen kontakta den leverantör du vill beställa tjänster ifrån, ÖSAB kan inte hjälpa till med att teckna abonnemang för internet och andra tjänster.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Tack för ditt meddelande